LightCON opent wereldwijde voorregistratie voor de nieuwe game, Rise of Stars (ROS)

LightCON opende wereldwijde voorregistratie voor Rise of Stars (ROS). ROS levert Silthereum, een nieuw speltoken, en de oorlogsschipdrager waarop NFT wordt toegepast. ROS start in het eerste kwartaal van dit jaar met wereldwijde service.

SEONGNAM, Zuid-Korea--(BUSINESS WIRE)--jan 14, 2022--

De wereldwijde voorregistratie voor Rise of Stars (ROS), een nieuwe mobiele game die wordt ontwikkeld door LightCON, een dochteronderneming van WEMADE MAX (Co-CEO’s: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), werd geopend op de 13e (donderdag).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220110006123/nl/

LightCON opende wereldwijde voorregistratie voor Rise of Stars (ROS). ROS levert Silthereum, een nieuw speltoken, en de oorlogsschipdrager waarop NFT wordt toegepast. ROS start in het eerste kwartaal van dit jaar met wereldwijde service. (Afbeelding: Business Wire)

ROS is de eerste 4x blockchain-game die op het WEMIX-platform wordt uitgebracht. Deze game speelt zich af in het uitgestrekte universum en bevat uitgebreid ontworpen oorlogsschepen en planeten.

Spelers kunnen genieten van gevechten om tegenstanders aan te vallen en planeten met rijke hulpbronnen in het sterrenstelsel te vinden, naast het opstellen van strategieën om hun macht uit te breiden door middel van massale realtime oorlogsvoering.

In het bijzonder levert ROS ‘Silthereum’, een nieuwe game-token, en de ‘Warship Carrier’ waarop NFT wordt toegepast.

Silthereum wordt verkregen door de uitwisseling van ‘Silther Particles’, wat spelbronnen zijn, en kan alleen worden gedolven via de oorlogsschipdrager.

Omdat Silther Particles ook kunnen worden verkregen door plundering onder gebruikers, wordt verwacht dat er een felle strijd zal plaatsvinden om bronnen veilig te stellen.

De wereldwijde voorregistratie is ontvangen op de Google Play en Apple App Store in alle wereldwijde regio’s met uitzondering van Korea en China, enz.

Om de opening van de wereldwijde voorregistratie te vieren, worden een aantal evenementen en de ROS NFT-voorverkoop gestart.

Het eerste is een airdrop-evenement. Onder degenen die deelnemen aan de voorregistratie en hun deelname aan de officiële ROS Twitter verifiëren, worden 100.000 gebruikers door loting geselecteerd die in totaal een miljoen Silthereum-tokens te winnen.

Daarnaast wordt er een evenement gehouden om ongeveer 1,2 miljoen Silthereum-tokens te verstrekken aan alle ROS NFT-kopers en deelnemers van het officiële community-evenement via een loting.

De oorlogsschipdrager met unieke eigenschappen is voorverkocht via de NFT-toepassing. Het is te koop in het formaat van een willekeurige doos op de WEMIX-veilingevenementpagina. De voorverkoop vindt twee keer plaats, de eerste is van 27 januari tot 3 februari en de tweede is van 10 tot 17 februari.

ROS start in het eerste kwartaal van dit jaar wereldwijde service met ‘ROS on WEMIX’.

- YouTube-link voor Rise of Stars: https://youtu.be/nRwgDjGZCaM

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20220110006123/nl/

CONTACT: Voor LightCON

Wemade Co., Ltd.

Young Ahn

+82-2-3709-2065

ay2000@wemade.com

KEYWORD: ASIA PACIFIC SOUTH KOREA

INDUSTRY KEYWORD: MOBILE/WIRELESS TECHNOLOGY ELECTRONIC GAMES ENTERTAINMENT OTHER TECHNOLOGY ONLINE MOBILE ENTERTAINMENT SOFTWARE NETWORKS INTERNET

SOURCE: LightCON

Copyright Business Wire 2022.

PUB: 01/14/2022 01:00 AM/DISC: 01/14/2022 01:02 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20220110006123/nl

Copyright Business Wire 2022.

Trending Video